•  Snelle levering

  •  Persoonlijk advies

  •  Totaalconcept

Winnaar zitzak

{rs_bericht.titel}
vrijdag 2 maart 2018 -
Onder de vele enthousiaste inschrijvingen op de beurs is nog een gewilde prijs te verdelen. Het lot heeft de gelukkige winnaar van deze geweldige zitzak bepaald; Firma Claasse-Lucius aardbeien te Turnhout. Van harte gefeliciteerd!! We nemen persoonlijk contact op met de winnaar voor de aflevering van deze leuke prijs!
Lees verder

Nieuwe website online!

{rs_bericht.titel}
zaterdag 17 februari 2018 - Onze nieuwe website is vanaf vandaag online! Maak uw persoonlijk profiel aan voor uw eigen tarieven in onze webshop.

HortiContact 2018

{rs_bericht.titel}
donderdag 15 februari 2018 - Biopol Natural staat van 20-22 februari op de Horticontact in Gorinchem. We ontmoeten u graag bij stand nummer 353

Nieuw product extra stap in tripsbestrijding

{rs_bericht.titel}
dinsdag 13 februari 2018 - Naast de Californische trips vormen ook varenrouwmuggen (eieren, larven en poppen) en oevervliegen een belangrijke voedselbron. De larven van de varenrouwmug voeden zich met levend materiaal, zoals wortels en stengels.
Naast de Californische trips vormen ook varenrouwmuggen (eieren, larven en poppen) en oevervliegen een belangrijke voedselbron. De larven van de varenrouwmug voeden zich met levend materiaal, zoals wortels en stengels.
Lees verder
1