•  Gratis levering > €75,-

  •  Persoonlijk advies

  •  Totaal concept

Homepage Disclaimer

Disclaimer

De informatie die op de website (www.biopol.nl) staat weergegeven is met zorg samengesteld. Biopol Natural kan niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten, onjuistheden of tekortkomingen als gevolg van het niet goed functioneren van de website. Biopol Natural kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan hard- en software, virussen en andere ongemakken door het gebruik van deze website.

Het is niet toegestaan om deze site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te publiceren of anderszins te verspreiden en/of voor commerciële doeleinden te gebruiken, zonder schriftelijke toestemming van Biopol Natural.

Indien u toestemming krijgt om gedeelten van deze site te publiceren, dan te allen tijde met als bronvermelding: Biopol Natural.

De website kan links bevatten naar en van websites van netwerken, gelieerde ondernemingen of organisaties en dergelijke. Wanneer u een link volgt naar een van deze websites, houdt u er dan rekening mee dat deze website een eigen privacybeleid hanteert. Biopol Natural aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dat beleid.

De algemene voorwaarden worden u op verzoek toegezonden. Bij gebruik van deze website aanvaardt u onze Algemene Voorwaarden.

© Copyright Biopol B.V. 2019.

Lukt het bestellen niet?

Vul onderstaand formulier in en wij helpen u graag

Help me bij het bestellen