•  Gratis levering > €75,-

  •  Persoonlijk advies

  •  Totaal concept

Homepage informatieblad V-Add

V-Add

Productinformatie

Plantaardige grondstoffen (nutriënten en organische materialen), nutriënten en organische materialen die de wortelgroei stimuleren en de planten vitaler maakt.

V-Add is een vloeibaar extract op basis van nutriënten en organische materialen. Het product versterkt de plantwortels, stimuleert de wortelgroei en maakt de plant vitaler. De nutriënten en organische stoffen realiseren een voedingsbodem waardoor de biodiversiteit goed op peil blijft. V-Add is een stimulans voor de producten Hansebac® en Hansespor® en draagt zo bij aan een verhoogde biologische activiteit in het groeimedium.

Toepassing

V-Add toepassen in de opkweek fase voor een effectieve werking. Op het zaai-, en stekgoed om de week toepassen. Na het verplanten om de week toepassen. Beide toepassingen dezelfde hoeveelheid aanhouden. Dosering bedraagt 1 ml. V-Add/m². Verdun V-Add met water en verspreid de oplossing via aangieten, druppelbevloeiing of regenleiding. Het product kan met meststoffen worden gecombineerd.

Bewaring

Bewaar V-Add op een koele, donkere en droge plaats in de originele verpakking bij temperaturen tussen de 6°C - 18°C.

Fytopro

Het fytopro systeem bestaat uit drie onderdelen:

1) multi species producten (microbiële organismen)

2) nutriënten en organische materialen

3) coaching.

V-Add is onderdeel van het fytopro systeem. Fytopro staat voor een totaal (integraal) systeem waarin producten elkaar versterken en zo de effectiviteit in één systeem is gewaarborgd. Het fytopro systeem dient als bouwsteen voor uw beheersstrategieën tegen ziekten en plagen. De focus ligt op het creëren van een vitaal gewas. Het fytopro systeem bundelt kracht en kennis in één systeem.

Meer weten?

Neemt u contact op met Biopol Natural (+31) (0)187 493 422.

© Copyright Biopol B.V. 2019.

Lukt het bestellen niet?

Vul onderstaand formulier in en wij helpen u graag

Help me bij het bestellen