•  Gratis levering > €75,-

  •  Persoonlijk advies

  •  Totaal concept

Homepage informatieblad-V-Herba

V-Herba

Productinformatie

Plantaardige grondstoffen die de microbiële organismen stimuleren en de levensvatbaarheid vergroten.

V-Herba is een vloeibaar extract op basis van organische materialen, zuren en vitaminen. Door deze organische materialen voorziet het product in een snelle kolonisatie van nuttige bacteriën en schimmels. VHerba is een stimulans voor de producten Hansebac en Hansespor en zeer toegankelijk voor de wortels en microbiële organismen. Het product draagt bij aan de levensvatbaarheid van de plant. Hiernaast realiseert V-Herba een buffer effect door plantaardige extracten aan te dragen wanneer de plant hier om vraagt.

Toepassing

V-Herba toepassen gedurende het teeltseizoen, afhankelijk van de teeltomstandigheden. Dosering bedraagt 5 liter per hectare per behandeling. Verdun V-Herba met water en verspreid de oplossing via aangieten, druppelbevloeiing of regenleiding. Het product kan met meststoffen worden gecombineerd

Bewaring

Bewaar V-Herba op een koele, donkere en droge plaats in de originele verpakking bij temperaturen tussen de 6°C - 18°C.

Fytopro

Het fytopro systeem bestaat uit drie onderdelen:

1) multi species producten (microbiële organismen)

2) nutriënten en organische materialen

3) coaching.

V-Herba is onderdeel van het fytopro systeem. Fytopro staat voor een totaal (integraal) systeem waarin producten elkaar versterken en zo de effectiviteit in één systeem is gewaarborgd. Het fytopro systeem dient als bouwsteen voor uw beheersstrategieën tegen ziekten en plagen. De focus ligt op het creëren van een vitaal gewas. Het fytopro systeem bundelt kracht en kennis in één systeem.

Meer weten?

Neemt u contact op met Biopol Natural (+31) (0)187 493 422.

© Copyright Biopol B.V. 2019.

Lukt het bestellen niet?

Vul onderstaand formulier in en wij helpen u graag

Help me bij het bestellen