•  Gratis levering > €75,-

  •  Persoonlijk advies

  •  Totaal concept

Homepage Over ons

Over ons

Hoe het begon

In 1989 begonnen Hubert Winters en Evert Jan Robberts met de productie van biologische bestuivers (hommels). De biologische bestuivers werden ingezet voor een natuurlijke en effectieve bestuiving, wat indertijd het handmatig bestuiven verving. BioPol Biosystems was een feit.

Internationalisatie

Vanaf 1990 heeft de organisatie diverse buitenlandse producties opgezet waaronder in Israël, Frankrijk en Japan. Deze buitenlandse investeringen bieden tot op heden nog steeds voordelen zoals kwalitatief hoogwaardige producten en leveringszekerheid aan onze afnemers.

Natuurlijke vijanden

Vanaf 1990 zijn diverse - innovatieve - biologische bestrijders ontwikkeld. Alles draait om kwaliteit en in de ontwikkeling van nieuwe producten draagt Biopol hier zorg voor.

Nieuwe productgroep

In 2013 zijn er nieuwe producten ontwikkeld en heeft de organisatie een nieuwe productgroep aan haar assortiment toegevoegd: micro-organismen en organische materialen. In 2014 is het fytopro-systeem ontwikkeld wat het innovatieve karakter van de organisatie weergeeft.

Biopol Natural

De organisatie heeft door de jaren heen altijd gestaan voor een systeem benadering. Deze systeem benadering is gerealiseerd door een nieuwe productgroep aan het assortiment toe te voegen: micro-organismen en organische materialen. Om deze systeem benadering optimaal uit te dragen gaat de organisatie verder onder de naam Biopol Natural.

Toekomst

Systeembenadering blijven ontwikkelen. Kennis vergroten, investeren in - en ontwikkelen van;

  • Natuurlijke vijanden
  • Relatie en samenwerking met de klant
  • Innovatie voor product en producttoepassing
  • Gewasbeschermingsmiddelen van Natuurlijke Oorsprong

© Copyright Biopol B.V. 2019.

Lukt het bestellen niet?

Vul onderstaand formulier in en wij helpen u graag

Help me bij het bestellen